Bijeenkomst

 

Aanmelden

U meldt zich aan door bovenaan de pagina een datum te kiezen en uw gegevens in te vullen.
Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor NBBU-leden.

Duur

Vanaf 13.30 uur inloop, om 14.00 uur begint de workshop. Deze eindigt om 17.00 uur.

Na afloop netwerkmogelijkheid met hapje en drankje.  

Bijeenkomst Groeien zonder extra kosten

Algemene informatie

Op 21 april a.s. organiseert de NBBU in samenwerking met Pivoton in Van der Valk Hotel Utrecht een interactieve workshop voor alle NBBU-leden. Geheel kosteloos. Onder leiding van Pivoton worden ervaringen over huidige en toekomstige procesinrichting besproken en gedeeld. Met als resultaat een beter inzicht in wat er nodig is om uw onderneming verder te laten groeien, mede door slimme inzet van IT.  

U bent een succesvol ondernemer, er zijn genoeg opdrachten en plaatsingen en u realiseert al jaren groei. Maar tegelijkertijd ontstaan er meer en meer handmatige handelingen, een wildgroei aan Excel-lijsten, grotere kans op fouten en continuïteitsrisico’s omdat de nodige expertise slechts bij één collega aanwezig is. Daarnaast zal de groei extra inzet van medewerkers vergen om alle administratie te verzorgen.

Oftewel: inefficiëntie, kwetsbaarheid, hoge foutkans en stijgende personeelskosten. 

In veel gesprekken met (kleinere) uitzendbureaus bemerkt Pivoton dat de automatiseringsgraad laag is, er (onnodig) inefficiënt gewerkt wordt en er mede daardoor risico’s zijn ten aanzien van compliancy en fouten.

Op basis van hun jarenlange ervaring in de markt en bij hun klanten weet Pivoton wat het meest succesvol is om verdere groei te realiseren en te zorgen voor een beter bedrijfsresultaat. Daarom zetten zij hun expertise graag in tijdens deze interactieve workshop.

  • Welke onderdelen van uw processen kunnen efficiënter of beter voor u werken?
  • Hoe verlaagt u kwetsbaarheid en foutkansen en zorgt u dat uw organisatie klaar is voor duurzame groei?
  • Hoe zorgt u voor een Future Fit IT-landschap dat voor u werkt?

De workshop heeft geen commercieel doel: er zal geen demo worden verzorgd als onderdeel van de workshop of een commercieel aanbod worden gedaan.

Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig: 

  • Ondernemers helpen om in een open dialoog te brainstormen hoe zij hun proces kunnen optimaliseren. Wat kan er beter? Wat is daarvoor nodig?
  • Voor Pivoton is dit waardevol want met uw input kunnen zij hun software nog beter afstemmen op het mkb.

Programma:
13.30 – 14.00   Inloop
14.00 – 14.15   Welkomstwoord NBBU
14.15 – 17.00   Workshop onder leiding van Pivoton
17.00 – 18.00   Netwerkmogelijkheid met hapje en drankje

N.B. Onderstaande annuleringsvoorwaarden zijn uiteraard niet van toepassing. Mocht u zich hebben aangemeld en bij nader inzien toch niet kunnen, wilt u zich dan afmelden via info@nbbu.nl of bij ons secretariaat 033-4760200?